Ta kontakt for din GRATIS rådgivningstime ➜ ➜ ➜

Få hjelp til å levere resultater sammen med folka dine

Før du scroller kjapt videre, svar gjerne på noen spørsmål:
 1. Har du behov for tilgang til kunnskap om ledelse og mennesker på jobb?
 2. Er ditt fokus å levere på de forventningene til resultater som ligger i stillingen din?
 3. Er viktige beslutninger endel av din hverdag?
 4. Kunne du tenkt deg din egen organisasjonsrådgiver og medspiller uten at det koster skjorta?

Er svaret NEI, så trykker du her og kommer til en flott Youtube video fra Prekestolen i Rogaland. Skal du til den delen av Norge er Prekestolen vel verd et besøk.

Er svaret derimot  JA på et av spørsmålene over kan du lese videre for da er du på rett plass! Se først videoen under og få et innblikk i hva et Mentor medlemskap kan bety for deg.

Se videoen og få innblikk i Mentor medlem

 

Din egen organisasjonsrådgiver på nett

Mentormedlem

Få svar på chat eller mail

Et lite uløst problem kan skape store utfordringer. Hvis du ikke finner en løsning kommer du deg ikke videre, og ser heller ikke de store mulighetene som et riktig besvart, smart spørsmål kan skape. Vi hjelper deg til å stille de smarte spørsmålene på riktig tidspunkt!

Via din medlemsside eller på mail kan du stille spørsmål om menneskene på jobb, prosesser og prosedyrer og få ærlige og direkte svar.

Mentormedlem+

Diskuter og ha jevnlige møter

Din forsikring mot stress: vi er her for deg når du trenger det. Dine henvendelser blir behandlet konfidensielt, både samtaler og dokumentasjon. Vår erfaring fra ulike bedrifter og bransjer gir deg nye impulser og inspirasjon til å bli en bedre og mer oppdatert leder. Bestill samtalen selv i vår kalender.

* Vi har foreløpig ikke satt noen begrensninger på antall samtaler du kan bestille.

I år er det 30 år siden jeg takker ja til min første lederjobb. Jeg heter Ingfrid Landsnes og for min egen del ga lederrollen stor arbeidsglede. Å kunne levere på de krav og forventninger som ligger i stillingen både fra kunder, ansatte, styret og samfunnet rundt. Det kan jeg takke gode medhjelpere for både blant familie og venner samt interne og eksterne støttespiller som delte av sin erfaring og kunnskap. De ga meg trygghet til å tørre å trå feil og ikke minst tørre å være meg selv i rollen.

Det er også bakgrunnen for utviklingen av Mentor medlem fra OR-huset. Det viktigste for meg er fortsatt å levere resultater, men nå gjennom å dele min kunnskap og med det gjøre deg god!

Det kan være tungt å stå alene i både kriser og daglige utfordringer. Da er det helt uvurderlig å ha en nøytral og kompetent partner å diskutere med som kan bistå med erfaringer, gode råd og tips.

Prisalternativer

Bestill din organisasjonrådgiver på nett! Få 30 dager fri tilgang, ingen bindingstid. Velg det medlemskapet som passer best for deg.

MENTORMEDLEM

Kr. 990

PR MÅNED

30 DAGER FRI TILGANG
FÅ TILGANG NÅ

MENTORMEDLEM+

Kr. 1990

PR. MÅNED

30 DAGER FRI TILGANG
FÅ TILGANG NÅ

Dette er inkludert i Mentor medlemskap

#1 Få svar på chat eller mail

Et lite uløst problem kan skape store utfordringer. Hvis du ikke finner en løsning kommer du deg ikke videre, og ser heller ikke de store mulighetene som et riktig besvart, smart spørsmål kan skape. Vi hjelper deg til å stille de smarte spørsmålene på riktig tidspunkt!

Via din medlemsside eller på mail kan du stille spørsmål om menneskene på jobb, prosesser og prosedyrer og få ærlige og direkte svar.

#2 Lukket Facebookgruppe

Vi hjelper deg til å jobbe på en smart måte, og har laget et faglig nettverk for deg som ønsker å bli en enda bedre leder. I "klasserommet" på Facebook har vi et diskusjonsforum til felles glede og nytte for faglige spørsmål i gruppa. Vi vet hvor ensomme en del utfordringer føles – men når vi er flere med samme utfordring er det alltid noen som har funnet gode måter å løse dem på. Rådgiver har også en ukentlig sesjon med nyttige spørsmål og svar.

#3 Verktøykassen

Verktøykassen inneholder 8 nyttige nettkurs som umiddelbart kan taes i bruk. Eksempler på nyttige verktøy er fiks ferdige maler for: rekruttering, nyansatte, medarbeidersamtalen, nedbemanning, sluttintervju, medarbeiderundersøkelser, sykefraværsoppfølging og lønnsvurderinger. Fulle av smarte spørsmålsvinklinger og god struktur som gjør deg umiddelbart proff i jobben din.

Kursene gir deg praktiske råd om hvordan du gjennomfører aktiviteter slik at du når dine mål. Hvert tema avsluttes med en Quiz. 

#4 Opptak av frokostseminarene

Vi holder frokostseminar på nett hver fredag med praktiske råd og tips til din lederhverdag. Som medlem har du tilgang til opptakene og presentasjonen til nedlastning akkurat når du trenger det. 

* Her kan du se en oversikt over kommende og tema vi har hatt på agendaen til nå

#5 Sparringspartner +

Din forsikring mot stress: vi er her for deg når du trenger det. Dine henvendelser blir behandlet konfidensielt, både samtaler og dokumentasjon. Vår erfaring fra ulike bedrifter og bransjer gir deg nye impulser og inspirasjon til å bli en bedre og mer oppdatert leder. Bestill skypesamtalen selv i vår kalender.

* Vi har foreløpig ikke satt noen begrensninger på antall samtaler du kan bestille.

#6 Vakttelefon +

Som Plussmedlem har du tilgang til vår vakttelefon med din egen organisasjonsrådgiver som kan rykke inn på kort varsel og bistå deg i kriser. Det er veldig tungt å stå alene i krisen. Da er det helt uvurderlig å ha en nøytral og kompetent partner å diskutere med som kan bistå med erfaringer, gode råd og tips.

* Vi har en forsikringspool med timer som du som plussmedlem får dra nytte av i krisetilfelle.

Hvem passer Mentor medlem for? 

 • deg som ønsker å bli en enda bedre leder
 • som har personalansvar
 • gjerne vil ha en oppskrift på hvordan planlegge og gjennomføre HR-prosesser
 • har behov for en ekstern sparringpartner og medspiller
 • har dårlig tid og behov for lett tilgjengelige kunnskap
 • vil ha en plan for hvordan løse en krise med folka dine
 • synes det er greit å diskutere før du tar en beslutning
 • synes det er dyrt og ubehagelig å måtte ringe en advokat når noe har gått galt

Hva vil du oppnå?

 • Mer engasjerte og motiverte medarbeidere
 • Bedre HR prosesser i bedriften din
 • Nyansatte kommer kjappere i produktivt arbeid
 • Bedre utnyttelse av tiden din
 • Bedre beslutningsprosesser
 • Mindre ensomt
 • Økt kunnskap
 • Økte resultater

 

Hva lurer du på?

Ved å melde deg inn i dag, vil du få tilgang til alle videoer og nedlastbart materiell på medlemssidene. Du får et forum for faglige diskusjoner. Med Mentor medlem pluss får du i tillegg en erfaren rådgiver som mentor i din hverdag. 

Du oppretter et brukernavn og passord som du bruker for å logge inn. Når du er logget inn vil du se en oversikt over dine produkter og tjenester alt etter hvilket abonnement du har valgt.

Som hos Netflix er det er ingen begrensninger for hvor mye du kan se, eller hvor lenge du kan være logget inn. Og alle nye videoer vil bli tilgjengelig for deg etterhvert som de lanseres. Jevnlig er det et nytt temawebinar som blir publisert på medlemsidene. Webinarene tar opp daglige lederutfordringer og praktiske tips og triks for å lette din hverdag.

Kan flere i bedriften få tilgang til videoene?
Tilgangen er personlig og gjelder kun for en person. Ønsker du å kjøpe tilgang til bedrift? Send E-post

Hvordan betaler jeg?

Du betaler ved bruk av kredittkort. Men ønsker du å betale med faktura så send en forespørsel med bedriftens navn, organisasjonsnummer, kontaktperson, e-post og telefonnummer så ordner vi det! Gjør oppmerksom på at det kan ta litt tid, om du velger kredittkort får du tilgang umiddelbart. Send E-post

Hvor lenge har jeg tilgang?

Du har tilgang til videoene og portalen så lenge du er medlem. Alle dokumentene kan du laste ned, lagre og ha hos deg for alltid.

Hva om jeg velger kun vanlig medlemsabonnement og har behov for å snakke med en rådgiver?

Ønsker du tilpasset rådgivning ta kontakt. Send E-post Timeprisen ved bruk av Skype eller telefon er i dag 990.- Første rådgivning med ny kunde er alltid gratis.

Er det bindingstid?

Nei! Det er ingen bindingstid. Du velger selv hvor lenge du ønsker å være medlem. Abonnementet kan du stoppe selv når du måtte ønske via "min side".

En sniktitt på innsiden

Se videoen fra innsiden av Mentor medlemsportal 😀

 

8 nyttige nettkurs for ledere inkludert i medlemsportalen!

 1. Rekruttering - slik finner du den rette
 2. Nyansatte – slik får du mest utav dine nyansatte
 3. Medarbeidersamtalen – slik gjennomfører du en god medarbeidersamtale
 4. Lønnsvurderinger – slik setter du riktig lønn
 5. Sykefraværsoppfølging – slik får du ned sykefraværet
 6. Nedbemanning – slik gjennomfører du en trygg og god nedbemanningsprosess
 7. Sluttintervju – slik avslutter du på en skikkelig måte
 8. Medarbeiderundersøkelser – slik får du vite hva medarbeiderne dine egentlig mener

De 8 kursene består av en video til hvert tema sammen med nedlastbare kurshefter, forslag til relevante og nyttige skjema, planer og konkrete spørsmål du kan stille. Kursene gir deg praktiske råd om hvordan du gjennomfører aktiviteter slik at du når dine mål.

Få hjelpen som passer deg best!

Prisalternativer

Bestill din egen organisasjonrådgiver på nett! Få 30 dager fri tilgang, ingen bindingstid. Velg det medlemskapet som passer best for deg.

MENTORMEDLEM

Kr. 990

PR MÅNED

30 DAGER FRI TILGANG
FÅ TILGANG NÅ

MENTORMEDLEM+

Kr. 1990

PR. MÅNED

30 DAGER FRI TILGANG
FÅ TILGANG NÅ

Hva kan jeg diskutere og få svar på?

Jeg har lang erfaring og har vært med på det meste når det gjelder mennesker på jobb. Jeg har også en god oversikt over de lover og regler som gjelder i norsk arbeidsliv. Her ser du noen eksempler på spørsmål som kommer inn på mitt kontor.

- Hvordan får jeg Per og Pål til å bruke det nye timesystemet?
- Vi skal presenterer svaret fra siste medarbeiderundersøkelsen på et allmøte, hva bør være med?
- Ola lukter alkohol på jobb, hva gjør jeg?
- Siri fungerer ikke i jobben sin, kan jeg gi oppsigelse?
- Vi er et lite selskap og Kari sitter alltid på kontoret sitt og spiser lunch. De andre synes det er rart, bør jeg gjøre noe?
- Vi er blitt så mange ansatte at vi må ha et Arbeidsmiljøutvalg, hvor starter vi da?
- Vi skal fusjonere to selskap, hva er viktig å tenke på?
- Medarbeidersamtalen med Per gikk dårlig sist og nå skal vi ha en ny. Er det noe som er smart å gjøre?
- Styret har bedt meg om å ta vekk to årsverk, hvem må være involvert?
- Jeg vil gjerne gi Kari mer lønn enn Ola selv om de har samme stillingen. Kan jeg det?
- Nå har Per kommet for sent 4 ganger bare den siste måneden, er det greit?
- Jeg fikk veldig dårlig score som leder på sist medarbeiderundersøkelse, er det noe jeg kan gjøre?
- Vi har en konflikt mellom to medlemmer i ledergruppa som bare blir verre, hvor starter vi for å løse konflikten?
- Ola sier aldri noe i møtene våre, er det noe jeg kan gjøre?
- Vi skal inn i store endringer og jeg ønsker å få alle ansatte med meg, hva skal til?
- Finnes det gode og enkle personalsystem for et lite selskap?
- Vi jobber på flere geografiske steder, hvordan kan vi kommunisere godt når vi ikke treffer hverandre?

Bli en bedre leder i dag

Få en praktisk, ærlig og direkte støttespiller i din lederhverdag