INGFRID LANDSNES

Organisasjonsrådgiver → Kurs- og foredragsholder

KURS & FOREDRAG

Jeg holder kurs og foredrag med fokus på fremtidens lederrolle, endrings- og førstegangsledelse.

RÅDGIVNING

Som sparringspartner og mentor hjelper jeg ledere å oppnå resultater sammen med folka sine. 

NETTKURS

Få tilgang til oppskrifter og beste praksis på de viktigste prosessene i din bedrift.

LITT OM MEG

Jeg startet konsulentfirmaet Organisasjonsrådgiveren i 2010 etter mer enn 20 års erfaring med drift og ledelse i ulike bransjer, inkludert 12 år som leder av HR-funksjonen i flere leverandørselskap innen olje- og gassindustrien. 

Jeg hjelper i dag ledere å oppnå resultater sammen med folka sine!

Min tilnærming konkret, praktisk og direkte i møte med de ulike situasjonene og utfordringene som oppstår i en organisasjon.

Jeg er etablerte OR-huset  i 2016 for å kunne tilby rådgivningstjenester tilpasset et arbeidsliv i forandring. OR-huset skal være tilgjengelig, personlig og levere deg tjenester effektivt og med kvalitet.

Ta gjerne kontakt - [email protected] eller telefon: +47 95245649

Mine produkter og tjenester på nett

NETTKURS

Få tilgang til oppskrifter og beste praksis på 8 av de viktigste lederprosessene i din bedrift.

LES MER

ONLINE WORKSHOP

"Gjør deg klar til lederrollen"

For deg som ønsker deg inn i en lederrolle og ønsker et grunnlag for å kunne velge lederyrket. For deg som ønsker å lære mer om hva lederrollen innebærer. For deg som er førstegangsleder

LES MER

975.-

Pr. time

Ansettelser

Kompetanseutvikling

Lønnspolitikk og systemer

Ansatte som ikke fungerer

Motivasjon og kommunikasjon

Rådgivning for deg som leder og det du ønsker å få til sammen med folka dine!

TA KONTAKT

JUNGIANSK TYPE INDEKS JTI

JTI er nyttig i mange sammenhenger. Den kan hjelpe oss til å forstå likheter og forskjeller mellom oss selv og andre mennesker, hvorfor vi foretrekker noen arbeidsoppgaver og arbeidsmåter framfor andre, hvorfor vi raskt “finner tonen” med noen mennesker, mens vi kan oppleve andre som vanskeligere å kommunisere med.

LES MER

"Ingfrid sin workshop for førstegangsledere var en meget nyttig gjennomgang av ansvar og forventninger I forhold til ledelse. Fikk både tips og tanker omkring ledelse for bruk I hverdagen"

Oddvar Kverme

"Når jeg har har en sak jeg trenger å sparre med noen er jeg glad for å ha Ingfrid på min ringeliste. Hun er raus, kunnskapsrik, trygg og solid. Hun gir deg god veiledning, ikke nødvendigvis alle svarene, men hjelper deg til å finne dem selv. Du får et eierskap til løsningen og hun hjelper deg å finne ut hvordan du kan løse vanskelige saker. Hun spør også de riktige spørsmålene som "hva hvis dette skjer?" og "har du tenkt på dette elementet?". Hun peker også på de feltene hvor det er lett å trø feil. Og det er veldig nyttig for en leder. Hun er også ydmyk og viser stor forståelse for at lederen hun hjelper kjenner sin bedrift best. Ingfrid gjør deg tryggere på egne avgjørelser og er perfekt som sparringspartner."

Sonja Samsonsen

"Workshop for førstegangsledere vil jeg anbefale. Flere burde bli mer bevisst på at lederskap er ikke bare å overta en lederjobb, men at det forplikter å lære mennesker å kjenne. Ikke minst seg selv. Hvilke fallgruver som finnes og hva som forventes."

Julie Vatne

"Gode ideer og innspill, samt svar på spørsmål underveis. Presentasjonen var veldig bra, og Ingfrid er dyktig til å formidle budskapet og holde en god rød tråd. En veldig fin sammensetning av et overordnet bilde, og konkrete råd. Du utstråler kunnskap i alt du sier. Veldig god presentasjon. Relevant og i riktig rekkefølge"

Webinardeltakere

Gratis ressurser

Her finner du kunnskap til å ta i bruk med en gang!

FØRSTEGANGSLEDELSE

Gjør deg klar til lederrollen med en guide inn i førstegangsledelse.

LAST NED

MEDARBEIDERSAMTALEN

Skap utvikling og trivsel med en god prosess for medarbeidersamtalen.

LAST NED

NEDBEMANNING

Hent din guide til en god nedbemanningsprosess.

LAST NED
 

Mine produkter og tjenester levert hos deg

10 000.-

45/60 minutter

TEMA KAN VÆRE:

Fremtidsledelse

Førstegangsledelse

Skap positiv endringsenergi

Ledelse er å utvikle mennesker til å drive butikken

TA KONTAKT

15 000.-

Hel dag

TEMA KAN VÆRE:

Gjør deg klar til lederrollen

Oppstart endringsarbeid

Motivasjon og Kommunikasjon

Nedbemanningsprosessen

Medarbeiderundersøkelser

Workshop tilpasses den enkelte bedrift. Ta kontakt for ditt behov!

TA KONTAKT

1250.-

Pr. time

Ansettelser

Kompetanseutvikling

Lønnspolitikk og systemer

Ansatte som ikke fungerer

Motivasjon og kommunikasjon

Rådgivning for deg som leder og det du ønsker å få til sammen med folka dine!

TA KONTAKT

"Hun har en kapasitet og kompetanse som vi har hatt store fordeler av i arbeidet samtidig som hun evner å gi oss en god sparring og hjelp til å utvikle egne ferdigheter på området. "

Kjetil Gausel
CEO - Alurehab

"Ingfrid er kompetent, kunnskapsrik, humørfylt og hun formidler sine kunnskaper på en fremragende måte. Hun har stor forståelse for en leders hverdag og evner å sette seg inn i akkurat våre utfordringer."

Ellen Vevle
HR-ansvarlig - Eureka Pumps

"Ingfrid er kunnskapsrik og har lang erfaring, og dette deler hun på en raus måte med menneskene rundt seg. Hun er forfriskende direkte og tydelig, og er ikke redd for å utfordre tilhørerne sine. Dessuten er hun uredd i møte med endringer, og snur dem til muligheter. Det er inspirerende!"

Tone Skartveit
Daring Communication

"Jeg er veldig takknemlig for å ha Ingfrid på min ringeliste. Hun har evnen til å se en sak fra flere sider, og gir faglig nyttige og konstruktive råd. I en bedrift der man er alene om lederansvar, er det godt å kunne ha en ekstern sparringpartner. Jeg har diskutert både HR spørsmål og ledelse med Ingfrid. Å dra nytte av hennes mangeårige erfaring er gull verdt. "

Birgitte Hammer
Gründer

"Ingfrid har hjulpet meg gjennom en fase med nedbemanning. Hun har også hjulpet meg med generelle råd om drift, HR, om lover og regler og ikke minst, veiledning til å gjøre ting på riktig måte. Hun er tilgjengelig, kunnskapsrik og forståelsesfull. Andre ledere burde bruke Ingfrid som sparringspartner fordi hun er tilgjengelig, har mye kunnskap og gir gjennomtenkte, gode råd. Lederrollen er ensom! Det å prate med noen som henne er viktig! Hun er som en mentor og hun er perfekt for både etablerte og nyoppstartede bedrifter. "

Håkon Andersen
Daglig leder

OR-HUSET

OR-huset er en digital kurs- og rådgivningsportal på nett hvor jeg selger mine produkter og tjenester

KONTAKT

Lurer du på noe, har kommentarer eller innspill ta kontakt

TA KONTAKT

BLOGG

Bli inspirert og lær litt mer om ledelse og mennesker på jobb 👣

TIL BLOGGEN

Hvorfor rådgivning på nett?

Ikke sitt og vent på at en rådgiver skal komme seg gjennom rushtrafikken – få hjelp umiddelbart i vår store verktøykasse. Jeg har også god erfaring med Skype eller OR-husets videochat (krever kun internettoppkobling) for rask bistand slik at vi får utnyttet fordelene av ”ansikt til ansikt” når mer kompliserte spørsmål dukker opp.
Jeg gir deg rett og slett raskere hjelp til en lavere pris sammenlignet med tradisjonell rådgivning! Avtal selv møter direkte i kalenderen når det passer best for deg. 
Slik gir jeg deg mest for pengene:
Jeg vet hvilke spørsmål mange trenger samme type hjelp med. Disse har jeg utviklet nettkurs og opplæringsvideoer for, slik at du kan oppdatere deg, fra hvor som helst og når det passer deg.
Dette gjør at jeg tilbyr mine tjenester mer effektivt, og kan dermed tilby deg svært mange gode tjenester til en rimelig penge sammenlignet med tradisjonell rådgivning. Tiden vi sparer bruker jeg på deg når det oppstår en krise og du virkelig trenger meg.

Close

Legg inn din melding og informasjon så tar jeg kontakt så fort jeg kan!

Ønsker du å ringe: +47 952 45 649