Kommunikasjon, teknologi, mennesker og samfunnet rundt oss.

Jeg er en engasjert omdømmebygger med fokus på synlig og digitalt lederskap, og jeg brenner for hvordan du strategisk kan bygge nettverk via digitale og sosiale kanaler for deg selv og din bedrift.

FOREDRAG OG WORKSHOP

Under her finer du noen av mine foredrag. Om du ønsker det tilpasser jeg foredragene til ditt behov.
Ta kontakt: Send E-post

Sosiale medier – målgruppens nye fritidsarena

Hvordan forstå den fjerde teknologiske (frustrerende) og digitale revolusjon? Hvordan når vi målgruppen vår via sosiale medier og hvilke medier er riktig for din bedrift? Hvordan jobbe strategisk med innholdsmarkedsføring? Her får du de beste tipsene til hva du må tenke på når du skal produsere innhold til målgruppen og hvordan det hele settes inn i en plan som er lett å følge i hverdagen. Vet du hvordan du tilfredsstiller en algoritme? Alt handler om riktig synlighet til riktig pris.

Omdømmebygging i sosiale medier

Sosiale medier er et kraftfullt verktøy i dialogen med målgruppen. Hvordan snakker vi til dem, hva trenger de hjelp til og hvordan finner vi ut hva de liker å få informasjon om? Sosiale medier er et av de beste verktøyene vi har til å yte eksemplarisk kundeservice og bygge et godt omdømme. Et godt omdømme blir mer og mer viktig i den tiden vi lever i, fordi målgruppen aldri har vært så kravstor eller lite lojal mot bedriftene og merkevarene som nå. Ta din posisjon der ute!

Sosiale medier - en utfordring?

I et bedriftsinternt foredrag med inkludert workshop jobbes det konkret med bedriftens strategi for sin tilstedeværelse i sosiale medier og hvor viktig det er å ta eierskap over eget digitalt innhold. Her jobbes det også med hvordan du som leder kan bli synlig på best måte og hva de ansatte kan gjøre for å være gode ambassadører for bedriften og merkevaren.

Er du en digital og synlig leder

Jeg tror at kravet til dagens ledere om å være digitalt synlige vil være vinn eller forsvinn i fremtiden. Jeg møter mange bedriftsledere i jobben min og det jeg opplever er at mange er redde for å bli synlige. De er redde for å gjøre feil, de er redde for å feire, de er redde for å skape kriser, og de er redde for selve kommunikasjonen i seg selv. Du må se på deg selv som en merkevare og bygge deg opp et godt omdømme.

Sunn og trygg nettbruk for barn og foreldre

Er du en trygg digital voksen? Det beste og viktigste verktøyet dagens foreldre har er åpenhet og god kommunikasjon med barna sine. Det må legges til rette for den gode dialogen hjemme rundt kjøkkenbordet, og begge parter må lære seg å snakke sammen om utfordringene rundt trygg nettbruk og hvordan man forvalter privatlivet sitt på nett. Jeg tilbyr foredrag/møter i klasserommet, med oppfølging av foreldre i etterkant.

KONTAKT

Ta kontakt om du ønsker en erfaren og engasjert foredragsholder til ditt arrangement!

Send e-post:

[email protected]

Slå av en prat:

+47 951 00 821

 

Hva sier kundene

"Elise evner å engasjere våre deltagere når hun i regi av Folkeuniversitetet Sør-Øst holder kurs om sosiale medier. Våre deltagere er de viktigste menneskene i verden for oss og de gir henne høyeste score på alle evalueringer. Sammen med dem gir vi henne våre beste anbefalinger! Hun gjør oss til en bedre leverandør av kurs og studier. Kunnskap gir muligheter – og Elise leverer virkelig kunnskap på en engasjerende, utfordrende og spennende måte. "

Siv Hjertø
Folkeuniversitetet Sør-Øst

"Har til gode og oppleve at Elise ikke leverer på podiet. Skaper positiv energi og engasjement. Og ikke nok med det, hun er også en kløpper på relasjonsbygging og veileder kundene på en meget god og profesjonell måte. Den dama kan jeg så absolutt anbefale."

Svein Haug
Notodden Energi AS

"Elise er veldig engasjert og «open minded». Hadde en god diskusjon med Elise etter foredraget under KM Forum. Virker interessert og bidrar i større grad enn bare med å holde en strålende presentasjon. Inspirerende!"

Alexander Stöckl
Norges skiforbund

Noen glimt fra min hverdag 😎

På radio og prater om reiselivsnæringa i sosiale medier!

Kontakt meg for en prat om hva jeg kan hjelpe deg med!

Hva skjer?

8 november gleder jeg meg til å entre scenen på Fanbooster Day. Hadde vært strålende også treffe deg der!

Kontakt meg for en prat om hva jeg kan hjelpe deg med!

Noen av mine flotte kunder 👍

Det er et vidt spekter av bedrifter, bransjer og segmenter.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.