Lederens verktøykasse

Få tilgang til oppskrifter og beste praksis på 8 av de viktigste prosessene i din bedrift.

Medarbeiderundersøkelser

Vet du det som foregår i hver krik og krok av organisasjonen? Vet du hva de ansatte mener om siste endring eller sine ledere? Sjekk ut situasjonen hos deg og ta beslutninger basert på informasjon du har, ikke tro og synsing.

LES MER OM MEDARBEIDERUNDERSØKELSER

Nedbemanning

En ryddig prosess i en nedbemanningssituasjon skaper trygghet både for den som må gå og de som skal føre bedriften videre. Når nedbemanningsbehovet er et faktum, er det noen prinsipper som alltid må ligge i bunn.

LES MER OM NEDBEMANNING

Lønnsvurderinger

Bli god på stillingsvurderinger og de årlige lønnsreguleringer. Få svaret på hvordan du kan strukturere lønnsbetingelser og begrunne forskjeller i lønn. 

LES MER OM LØNNSVURDERINGER

Nå kun 399.- pr nettkurs

Alle nettkurs avslutter med Quiz - en liten sjekk på hva du har fått med deg 😀 Du har tilgang til kursholder og fagkollegaer i et åpent kommentarfelt for diskusjoner og spørsmål du måtte ha.
Tilgjengelig på alle plattformer akkurat når det passer deg. Om det er mobilen eller AppleTV som passer deg best.

7 dager full angrerett - ingen spørsmål

Rekruttering

Lær mer om hvordan du gjennomfører en god rekrutteringsprosess og få forslag til spørsmål å stille i intervjuet sammen med spørsmål og gode råd når du skal sjekke referanser.

LES MER OM REKRUTTERING

Nyansatte

Hvilket førsteinntrykk gir vi og hvordan gir du dine nyansatte de beste forutsetninger for å utvikle seg og lykkes hos deg? Få tips til god introduksjon og oppfølgingssamtaler.

LES MER OM NYANSATTE

Din verktøykasse for økt motivasjon, trivsel, utvikling og resultater.

 

Tenker du at ... trenger jeg alle disse nettkursene? Tema i kursene er valgt fordi de er de mest vanlige HR prosessene i din bedrift som du før eller senere må igjennom og jammen sparer du enda noen kroner om du kjøper alle under ett! Det er ikke mer en flybillett for å komme deg til kurslokalet 😀

KUN 2490. for alle 8 nettkursene! 

JA TAKK - GI MEG TILGANG TIL ALLE NETTKURSENE

Sykefraværsoppfølging

Godt nærværsarbeid som alle ansatte kjenner til er den beste garanti for trivsel og et lavt sykefravær. Ha avtalte rutiner, vær åpen og snakk sammen.

LES MER OM SYKEFRAVÆRSOPPFØLGING

Hvorfor skal du velge nettkurs

Du sparer tid og penger

Her får du all kunnskapen og læringen samlet. De sparer deg for utallige timer med leting på nettet eller på reise til og fra et kurslokale. Tid du kan bruke på oppgaven som skal utføres i stedet for å lete etter svar på hvordan noe skal gjøres. Hvis tid er penger er dette helt klart også kostnadsbesparende.

Kunnskap og kvalitet

Du får kunnskap fra en erfaren rådgiver med utallige timer med prøving og feiling bak seg som du slipper. Dette er beste praksis og utprøvde oppskrifter.

Tilgang til kursholder

Å være leder og ansvarlig for å innfri forventninger fra mange hold kan være et ensomt yrke. Her har du tilgang til både rådgiver og andre kursdeltakerne. Du får svar når du trenger hjelp.

 

Medarbeidersamtalen

Vi snakker jo sammen hver dag? Eller, gjør vi egentlig det om status og veien videre? En planlagt og tilbakevendende samtale med fokus på utvikling gir dere mulighet til å ta en stopp i hverdagen til diskusjon om status og veien videre.

LES MER OM MEDARBEIDERSAMTALEN

Sluttintervju

1 av 3 ansatte slutter på grunn av dårlige ledere forteller avisene! Kan vi lære noe om vi finner årsaker til at ansatte velger å slutte?

Gi deg selv økte muligheter for forbedringer i hele organisasjonen med bruk av sluttintervju.

LES MER OM SLUTTINTERVJU
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.